یکشنبه 8 خرداد 1401
اگر اهل وب گردی باشید و علاقهمندیتان دیدن ویدئوهای مختلف آموزشی، علمی، سرگرمی یا سینمایی باشد، قطعا سایت یوتیوب را میشناسید. وب سایتی هیجان انگیز که میتواند ساعتها شما را سرگرم کند. اما همیشه سرگرمی هدف ما نیست! چه بهتر که بتوانید از طریق همین سرگرمی کسب درآمد کنید. شاید به نظرتان جالب باشد که بدانید کسب درآمد از یوتیوب چگونه است؟ چطور میتوانید مقدمات کسب درآمد از یوتیوب را ایجاد کنید؟ آیا در ایران باتوجه به تحریمها میتوان کسب درآمد از یوتیوب را آغاز کرد؟
پاسخ تمامی این سوالات در ادامه بررسی میشود. پس اگر علاقمند به کشف پاسخ سوالاتتان هستید، تا پایان همراه ما باشید.
یوتیوب با نام لاتین YouTube شناخته میشود. کافی است کمی جستجو کنید تا ریشه بسیاری از ویدئوها را در سایت یوتیوب مشاهده کنید. یوتیوب مانند هر کسب و کار دیگری، پلن کسب درآمد دارد. به همین دلیل، میتواند هزینههای گزاف سرورهای گران قیمت را پرداخت کند. اما کسب و کار یوتیوب، چیزی بیش از این صحبتها است.
یوتیوب درآمد هیجانانگیزی دارد که سهام داران آن همیشه از استقبال کاربر متعجب هستند. خوشبختانه، یوتیوب با ایده جذاب تبلیغات توانسته است بسیاری از هزینههای خود را پرداخت کرده و سود زیادی به جیب بزند. همین موضوع، موجب شده تا فضای مناسب برای کسب درآمد از یوتیوب برای افراد نیز فراهم شود. به این ترتیب، شما به عنوان یک کاربر قادر هستید تا رسانهای ایجاد و تولید محتوا را آغاز کنید. ایجاد بستر مناسب و در اختیار گذاشتن امکانات مورد نیاز برای تولید محتوا و انتشار حرفهای آن، در یوتیوب فراهم است. کافی است اصول کلی و مهم آن را بدانید و مطابق با قوانین رفتار کنید.
اصلیترین سوال افراد علاقمند به کسب درآمد از یوتیوب درک چگونگی این کار است. شما باید تولید محتوایی داشته باشید که برای کاربران جذاب به نظر برسد و شما را دنبال کنند. این خلاصه کاری است که باید برای آن وقت کافی اختصاص دهید. در واقع، یوتیوب قادر است تا پلههای رشدتان را فراهم کند. اما باید ابتدا برادریتان را ثابت کنید! برای این کار کافی است تا 1000 سابسکرایبر ابتداییتان را جذب کنید. بعد از این مرحله همه چیز آسانتر از قبل جلو میرود.
کل سختی ماجرا، محدود به همین 1000 نفر ابتدایی به عنوان دنبال کننده، محدود نمیشود. چالشهای تولید محتوای ویدئویی، ضرورت حفظ کیفیت و رعایت قوانین در کنار کشف موضوعات جذاب و کاربرپسند، همگی، مجموعهای از چالشهای پیشرو است.
اگر بخواهید سراغ کسب درآمد از یوتیوب بروید، قطعا آشنایی با اصلیترین واژه در یوتیوب برایتان ضروری است. Subscribe یکی از مهمترین پارامترهای اعتبارسنجی رسانه شما است. هرچه تعداد افرادی که شما را دنبال کردهاند یا شما را سابسکرایب کردهاند، بیشتر باشد، راحتتر میتوانید رشد کنید. در واقع، سابسکرایت در یوتیوب، مثل Follower در اینستاگرام است. هرچه این تعداد بالاتر باشد، ویدئوهایی که منتشر میکنید، به افراد بیشتری نمایش داده میشود. عدد سابسکرایب شما، قدرت نشرتان را نشان میدهد.
اگر بخواهید کسب درآمد از یوتیوب را جدیتر آغاز کنید، باید همان ابتدا به فکر افزایش دنبال کننده تا 1000 نفر باشید؛ چرا که بسیاری از امکانات یوتیوب زمانی ارائه میشود که بتوانید این 1000 نفر را جذب کنید.
یکی از عادتهای ناخوشایند اکثر افراد، پیدا کردن راههایی برای گول زدن است. مثلا برای شرکت در یک مسابقه اینستاگرامی، لایک میخرند! هزینهای پرداخت میکنند تا فالوور فیک داشته باشند! این افراد در یوتیوب نیز، به دنبال کشف راههای اینچنینی هستند. هرچند خرید سابسکرایب اصلا پیشنهاد نمیشود، اما باید اطلاعاتی در خصوص معایب آن داشته باشید.
اصلیترین علت رد چنین اقدامی، کاهش اعتبارتان در مقابل دنبال کنندهها است. اگر فردی اندکی کنجکاوی و هوش داشته باشد، متوجه سابسکرایبرهای غیرواقعیتان میشود و قطعا با این شرایط، دنبالکننده واقعیتان را از دست خواهید داد.
از سوی دیگر، عدم دارا بودن تعامل این افراد با شما، نشانه مهم دیگری است که استفاده از چنین ترفندهایی را کنسل میکند. زمانی که یوتیوب نشانههایی از چنین ترفندی مشاهده کند، تحت هیچ شرایطی شما را به سایرین معرفی نمیکند. به همین دلیل، شانس رشد توسط خود یوتیوب را ازدست میدهید. با توجه به تمامی این نکات، اگر قصد کسب درآمد از یوتیوب دارید، باید ترفندها را فراموش کنید.
همانطور که از ابتدا گفتیم، همه چیز وابسته به تعداد سابسکرایبرهای شما است. هرچه این تعداد بیشتر باشد، کارتان آسانتر است. زمانی که دنبال کنندهها بیش از 1000 نفر باشند، کار جدیتر از پیش است.
توجه داشته باشید که باید حداقل 4000 ساعت ویدئو در کانالتان منتشر کرده باشید و تعداد دنبال کنندهها بیش از 1000 نفر باشد تا یوتیوب شما را به رسمیت بشناسد. این دو پارامتر، به عنوان مشخصه یک کانال ویدئویی بیزینسی شناخته میشود. یوتیوب پس از چنین تاییدیهای، شما را به عنوان یک اکانت مهم جهت کسب درآمد میشناسد و پروسه از همین زمان آغاز میشود.
بسیاری از افراد ساکن در ایران، نمیدانند که کسب درآمد از یوتیوب برای ایرانیان امکان پذیر است یا خیر. یوتیوب جهت انجام تعاملات مالی خود، از Google Adsense کمک میگیرد. به همین دلیل قطعا جهت کسب درآمد از یوتیوب، ساختن اکانت در گوگل ادسنس ضروری است. در این فرم عضویت، باید اطلاعات شماره حساب و آدرستان را وارد کنید.
به همین دلیل، استفاده از آن در ایران اصلا امکانپذیر نیست. شرایط تحریم تعاملات مالی با خارج از ایران را محدود کرده است. تنها راهی که میتوانید از طریق آن در Google AdSense اکانت داشته باشید و کسب درآمد از یوتیوب را آغاز کنید، کمک گرفتن از دوستان و آشنایانی است که در خارج از ایران زندگی میکنند و امکان ارائه شماره حساب و آدرس دارند. چنین کاری، میتواند حقوق مادی این درآمد را برایتان از بین ببرد. پس حتما از افراد مورد اعتماد کمک بگیرید و قانونی عمل کنید. یادتان باشد دور زدن یوتیوب، ریسک بلاک کردن اکانتتان را افزایش میدهد.
اگر همچنان مشتاق باشید که کسب درآمد از طریق YouTube را آغاز کنید، باید حتما اصول کارکردن با آن را بدانید. نشر ویدئو تنها کاری نیست که بتوانید از پس آن بر بیایید! شما باید هوشمندانه با برنامه ریزی اقدام و 1000 سابسکرایب واقعی جذب کنید. این اقدام به شما کمک میکند تا کارتان را جدیتر از قبل آغاز کنید. پس حتما در ادامه همراه ما باشید تا گام به گام تولید محتوای ویدئویی در یوتیوب را یاد بگیرید.
یکی از اساسیترین کارهایی که به شما کمک میکند تا کسب درآمد از یوتیوب را حرفهای دنبال کنید، برنامه ریزی است. این کار به شما کمک میکند تا هوشمندانه تصمیم بگیرید در چه زمانی اقدام به تولید محتوا کنید و چه زمانی آن را منتشر کنید. سعی کنید یک برنامه مشخص و مدون بسازید تا پایبند به آن تولید محتوا کنید. عدم توجه به این نکته میتواند ضربه محکمی به روند کسب درآمد از یوتیوب وارد کند.
یکی از بخشهای مهم در ساخت ویدئو برای یوتیوب، ایجاد امضای حرفهای است. شما باید نوع شروع و پایان در ویدئو را طوری تنظیم کنید که خاص خودتان باشد. موزیک شروع ویدئو و شروع ارتباط با مخاطب باید خاص و ویژه باشد.
طوری که هر کجا این صدا به گوش مخاطب رسید، شما را در ذهنش مجسم کند. به همین دلیل، لازم است تا امضای حرفهای خودتان در ویدئوها را ایجاد کنید. این کار به حرفهای شدن کسب درآمد از یوتیوب کمک میکند.
یکی از راههایی که میتوانید از طریق آن خودتان را بالا بکشید، تولید محتوا در زمینه موضوعات خاص است. تفاوتی ندارد که فیلد تولید محتوای شما چیست و چطور آن را انجام میدهید. به هر حال لازم است تا تلاش کنید برای موضوعات خاص که مخاطبتان به آن احتیاج دارد محتوا بسازید. به این منظور حتما پرسونای مخاطب را بررسی کنید و موضوعاتی که دغدغه مخاطب است انتخاب کنید.
کمی پس از شروع فعالیت و تولید محتوا در یوتیوب، به کامنتهایی برمیخورید که درخواستهایی را مطرح میکند. موضوعاتی که در این کامنتها مطرح میشوند، بهترین سوژه برای تولید محتوا است. این کار میتواند شما را تبدیل به کانال محبوب عدهای از مخاطبانتان کند. افزایش تعامل کمک میکند تا حرفهایتر پیشروی کنید.
یکی از موضوعاتی که کمک میکند تا مخاطب علاقهمند به کانال یوتیبتان باشد، ساخت ویدئو مختصر و مفید است. شما به راحتی میتوانید ویدئویی بسازید که همه چیز در آن به خوبی شرح داده شده باشد؛ اما طولانی و حوصله سربر نباشد. ساخت ویدئویی که پیام مدنظر را داشته باشد و پرگویی نکرده باشد، هنر مهمی است که باید آن را بیاموزید. پس حتما سعی کنید مختصر و مفید محتوا تولید کنید تا کسب درآمد از یوتیوب آسانتر باشد.
خیر، هر چند روشهایی وجود دارد که از طریق رباتها یا صفحات تعاملی عدهای به عنوان سابسکرایبر شما را دنبال کنند، اما واقعیت ماجرا چنین است که عدم تعامل آنها با شما، نتیجه خوبی برای رسانهتان نخواهد داشت. به همین دلیل، اصلا پیشنهاد نمیشود.
یوتیوب برای هر بازدید به شما هزینهای پرداخت نمیکند. هر زمان بازدید تبلیغ پست به 1000 بازدید برسد، 1 الی 2 دلار برایتان درنظر گرفته میشود. در واقع، هر 1000 بازدید شامل این مبلغ میشود. توجه داشته باشید که این تعداد ویو پست، چندان دقیق نیست؛ چرا که ممکن است تعدادی از افراد، تبلیغات ویدئو را رد کرده باشند، از نسخه Premium استفاده کرده باشند یا ابزار بستن تبلیغات در Browser شما فعال باشد. این افراد چون تبلیغی مشاهده نکردهاند در محاسبات یوتیوب، شمرده نخواهند شد. جالب است بدانید که مبلغ پرداختی برای ویدئوهای آموزشی و علمی بیشتر است.
بله، استفاده از چند تبلیغ در ویدئوهای باکیفیت و محتوای مفید مجاز است.
یوتیوب نسبت به کپی رایت حساس عمل میکند و روندی هوشمندانه دارد! به همین دلیل، نباید از ویدئو افراد دیگر در محتوای خودتان استفاده کنید؛ چرا که به راحتی تشخیص داده میشود و گاهی حتی با درخواست صاحب ویدئو، درآمد شما از ویدئویی که قانون کپی رایت در آن لحاظ نشده است، به صاحب اثر تعلق میگیرد.
تا اینجا قطعا از مزایای ذکرشده در خصوص درآمدزایی از یوتیوب، شگفت زده شدهاید. در واقع، اگر تاکنون تصور میکردید که افراد برای شهرت و سرگرمی، وقت زیادی اختصاص میدهند تا ویدئو بسازند و در یوتیوب آپلود کنند، قطعا اشتباه کردهاید.
کسب در آمد از یوتیوب یکی از مهمترین اهدافی است که هر شخص در راستای آن تلاش میکند تا پیشرفت کند. به همین دلیل، قصد داریم آموزشی جامع و کامل در خصوص نحوه باز کردن کانال یوتیوب به صورت مرحله به مرحله ارائه کنیم. با این آموزش میتوانید همراه با ما برای باز کردن یک کانال یوتیوب و شروع کسب و کار نوین اقدام کنید.
یکی از کارهای مهمی که باید پیش از باز کردن اکانت یوتیوب انجام دهید، ساخت یک اکانت گوگل است. از این طریق میتوانید خیلی راحت در سایت گوگل وارد شده و کانالتان را بسازید. برای این کار، وارد سایت www.gmail.com شوید. در پایین کادر سفیدی که برای ورود ایمیل قرار داده شده است، میتوانید عبارت “Create Account” را مشاهده کنید. در مرحله بعد مشخص میکنید که اکانت را برای چه کسی میخواهید. گزینه By Myself را بزنید و مراحل ساخت ایمیل را دنبال کنید.
شما باید برای ورود به سایت یوتیوب از اکانت گوگلتان استفاده کنید. به این منظور، وارد سایت یوتیوب شوید و بر روی لینک Sign In کلیک کنید. در مرحله بعدی با مشاهده لوگو گوگل که در صفحه جدید نمایش داده شده است، میتوانید بر روی اکانت گوگلتان کلیک کرده تا وارد شوید. دراین بخش باید ایمیل و رمز عبورتان را وارد کنید و دکمه Next را بزنید و منتظر بمانید.
از سمت راست که لوگو عکس گوگل در سایت یوتیوب به شما نمایش داده میشود، گزینه Your Channel را انتخاب کنید. سپس، وارد یک صفحه در خصوص ساخت کانال یوتیوب میشوید. در اینجا باید بر روی گزینه Create Channel کلیک کنید.
این کار موجب میشود تا یوتیوب اسم و مشخصات وارد شده شما در اکانت گوگل را نشان دهد تا در صورت تمایل نسبت به تغییر آن اقدام کنید. در صورت تمایل به تغییر اطلاعات این کار را انجام دهید و دکمه Create Channel را فشار دهید.
تبریک میگوییم! شما موفق به ایجاد کانال یوتیوبتان شدهاید. شما میتوانید اطلاعات مورد نظر جهت نمایش در کانال یوتیوبتان را از همین بخش تغییر دهید.
کافی است بر روی دکمه Customize Channel کلیک کنید. تغییر عکس اصلی، عکس کاور و تصاویر مدنظر برای نمایش در پایان ویدئوها نیز، از همین بخش کاستومایز کردن در دسترستان است.
این روزها بسیاری از افراد، برای رسیدگی به کارهای روزمره و کسب و کارشان، از یوتیوب استفاده میکنند. یوتیوب با در اختیار گذاشتن امکانات مختلف بستر رشد و پیشرفت کسب و کارتان را فراهم میکند. حتی اگر به شکلی قوی در این حوزه ظاهر شوید، نیازی به کسب و کار دیگری ندارید و به عنوان یوتیوبر میتوانید تولید محتوا کنید و به کسب درآمد برسید.
برای ساخت اکانت گوگل باید ابتدا به سایت Gmail مراجعه کنید. سپس در پایین کادر سفید رنگ، گزینه Create Account را انتخاب کنید. اگر زبان موبایلتان فارسی باشد، گزینه "ایجاد حساب" را انتخاب کنید. پس از این مرحله، بر روی By myself یا برای خودم کلیک کنید تا گوگل بداند حساب کاربری را برای چه کسی ایجاد میکند.
با وارد کردن یک آدرس ایمیل تازه، اکانتتان را ثبت کنید. یادتان باشد که این کار زمانی به بهترین شکل انجام میشود که اکانت شما قبلا در گوگل ثبت نشده و آدرسی یونیک داشته باشد.
در این مرحله کافی است در براوزرتان (موتور جستجو) سایت یوتیوب را وارد کنید. بعد از این مرحله، بر روی گزینه Sign In در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. سپس، اکانت گوگلتان را وارد کنید و منتظر بمانید. در صفحه جدیدی که برایتان لود میشود، تمامی اطلاعات ساخت کانال و مشاهده ویدئوهای یوتیوب وجود دارد.
در این مرحله باید بر روی آیکون عکستان در گوگل که نشان دهنده Profile picture در یوتیوب است، کلیک کنید. این آیکون، بالا سمت راست قرار دارد. سپس، گزینه Your Channel را انتخاب کرده تا وارد کانالتان شوید. در این مرحله، کانال در اختیار شما است؛ اما هیچ دیتایی در آن وجود ندارد. از طریق گزینه کاستومایز میتوانید همه چیز را مرتب کنید و به شکلی حرفهای انجام دهید. برای آپلود ویدئو نیز، کافی است بر روی آیکون دوربین کلیک کنید تا امکان ارائه لایو یا آپلود ویدئو را داشته باشید.
شما میتوانید به راحتی با رعایت چند نکته مهم، نسبت به تقویت کانال یوتیوب اقدام کنید. وارد کردن اطلاعات Description در کانال یوتیوب اهمیت زیادی دارد. شما باید 1000 کاراکتر در این کادر وارد کنید. اینکه تا چه اندازه محتوای وارد شده مفید باشد و برای کاربر ترغیب کننده باشد، به خلاقیت خودتان بستگی دارد. یادتان باشد این فضا به شما فرصت میدهد تا در موتورهای جستجو دیده شوید. استفاده از CTA در پایان این توضیحات میتواند به شکلی حرفهای، کاربر را تشویق کند تا شما را سابسکرایب کند. همین موضوع در جذب 1000 سابسکرایب اول اهمیت زیادی دارد. سعی کنید از کلمات کلیدی مدنظر که حوزه فعالیتتان را نشان میدهد، استفاده کنید تا جستجوهای گوگل به خوبی سمت شما جذب شود. اضافه کردن لینکهای مدنظرتان به کانال یوتیوب نیز، ایده بسیار خوبی است؛ چرا که از این طریق سریعتر میتوانید به تارگت 1000 سابسکرایب خودتان برسید.
و اما بحث شیرین کسب درآمد از یوتیوب، پس از آموزش نحوه باز کردن کانال یوتیوب بهتر است بدانید که با وجود تحریمهای ایران و منع مبادلات مالی و بانکی بین ایران و سایر کشورها، آیا امکان کسب درآمد وجود دارد یا خیر!
پاسخ این سوال نه منفی مطلق است نه مثبت واقعی!
در واقع، شما برای کسب درآمد از طریق یوتیوب نیاز به باز کردن حساب در Google AdSense دارید. بازگشایی حساب در گوگل ادسنس نیازمند ارائه اطلاعاتی مثل آدرس و کد پستی است. از سوی دیگر، ارائه اطلاعات حساب و اتصال آن به یوتیوب، یکی دیگر از مشکلاتی است موجب میشود باز کردن حساب ادسنس در ایران، برایتان امکانپذیر نباشد.
در این شرایط باید حتما از شخصی کمک بگیرید که خارج از ایران ساکن است. با کمک آدرس و اطلاعات حساب این فرد میتوانید اکانت ادسنس باز کنید. اما توجه داشته باشید که این فرد باید حتما معتمد شما باشد، چرا که یوتیوب تمام درآمد آینده شما را به حساب وی خواهد ریخت و نمیتوانید تحت هیچ شرایطی مدعی عدم واریز مبلغ به حساب شوید.
عده زیادی در فضای مجازی هستند که توصیه میکنند از سرور مجازی، کدپستی فیک و چنین مواردی استفاده کنید یا حساب پی پال باز کنید! اما توصیه ما به شما، پرهیز از تمام این کارها است؛ چرا که هیچ نتیجهای غیر از مسدود شدن حساب و برخورد با شما وجود ندارد. زیرا الگوریتمهای بررسی و تشخیص گوگل بسیار هوشمند عمل کرده و تمام جزییات این ماجرا را رصد میکنند.
شاید برایتان ناامیدکننده باشد که تحریمها مانعی برای بازگشایی حساب Google Adsens هستند و نمیتوانید به شکلی دلخواه در این راستا گام بردارید؛ اما خبر خوبی برایتان داریم! شاید درآمدزایی از خود گوگل بسیار پیچیده باشد و پذیرش استفاده از خدمات وریفای ادسنس توسط شرکت یا شخص عامل، بسیار پرریسک به نظر برسد؛ اما روشهای دیگری وجود دارند که میتوانید از آنها برای درآمدزایی استفاده کنید.
مثلا، اگر دنبال کنندههای شما زیاد باشد و تعداد افرادی که ویدئوهای شما را میبینند یا کانال شما را سابسکرایت کردهاند، چشم گیر باشد، میتوانید برای تولید محتوا اسپانسر جذب کنید. دریافت هزینه از یک برند و ذکر کردن نام و آدرس او در محتوا یکی از روشهای کسب درآمد از یوتیوب در ایران است. از سوی دیگر، گرفتن تبلیغات به روشهای مختلف یا تولید محتوا در خصوص آن نیز، میتواند شما را به درآمد خوبی برساند
0 نظر
نظری ثبت نشده است